+34 636427980 mvm@montsevinyeta.com

IQS ADE FARMACIA DOBLEGRADO

Nuestros cursos para alumnos de IQS ADE FARMACIA DOBLEGRADO.

     ADE

Matemáticas, Mat. Financieras, Microeconomía, Macroeconomía, Estadística, Econometría, Contabilidad Gral., de Costes y Analítica.

   CIENCIAS

Física, Física Aplicada. Matemáticas, Estadística, Química Física, Química Gral., Química Inorgánica, Química Orgánica, Química Analítica, Bioquímica  Determinación Estructural, Tecnología Farmacéutica. 

Impartidos por:
– Licenciada en Ciencias Físicas, Astrofísica.
– Ingeniero Industrial y MBA IESE

– Alta tasa de aprobados.
– Clases On line y presenciales.
– Particulares o en grupo (Grupos reducidos)
– Atención y seguimiento personalizados
– Resolución de dudas por Whatsapp
– Clases muy prácticas orientadas al tipo de examen de cada asignatura.
– Horarios concertados. 

IQS ADE FARMACIA DOBLEGRADO

.

IQS ADE FARMACIA DOBLEGRADO

Testimonio de un exalumno de IQS DOBLE GRADO(2013):

Pol Oriol 2017  

L’any passat vaig començar a estudiar el doble grau de Enginyeria Industrial i ADE a l’IQS. Tot i que arribava amb una bona mitjana del batxillerat, les primeres setmanes em vaig adonar que la universitat era un altre món i que hauria de treballar de valent per passar els diferents cursos. Després de la primera “clatellada” amb l’examen de Física, vaig adonar-me que la meva base potser no era prou bona i que necessitaria una mica d’ajuda per poder aprovar l’assignatura.

Com que no era, ni de bon tros, l’únic que es trobava en aquesta situació vam estar parlant amb uns companys d’apuntar-nos a classes, i un d’ella ens va parlar de la Montse Vinyeta. Així va ser com vam decidir provar-ho i la veritat es que sort que ho vam fer! Amb la Montse no només vam aprendre molta física sinó a com fer exàmens de física. Vam poder completar tota la base que ens havia fallat al batxillerat i aprendre nous mètodes d’estudi i maneres d’encarar els exàmens que ens van fer estar molt més segurs de nosaltres mateixos i acabar aprovant tots l’assignatura.

Estic molt content d’haver pogut fer classes amb la Montse i ho recomano a tots els estudiants, especialment els de GETI a IQS!!

.

Testimonio de un exalumno de IQS FARMACIA (2017):

  Pau Erra 2017 (2016-17)   

Sóc alumne de 2n del grau de farmàcia a IQS i vaig repetir Química-Física. L’any passat vaig ser alumne de les classes de grup reduït i treballàvem l’assignatura que vaig haver de repetir.

El primer dia de classe, ja vaig veure que la QF seria molt diferent treballant-la amb la Montse, i així va ser. Vaig poder acabar entenent la termodinàmica perfectament i tots els temes que treballàvem a classe eren molt més senzills després d’haver-los treballat amb la Montse.

Així es va demostrar amb la nota final de l’assignatura.

.