+34 636427980 mvm@montsevinyeta.com

Testimonios Alumnos Ciencias

Testimonios Alumnos Ciencias

MVM Montse Vinyeta Clases Particulares para Universitarios

Testimonios Alumnos Ciencias


IQS-Farmacia: Sóc alumne de 2n del grau de farmàcia a IQS i vaig repetir Química-Física. L’any passat vaig ser alumne de les classes de grup reduït i treballàvem l’assignatura que vaig haver de repetir.

El primer dia de classe, ja vaig veure que la QF seria molt diferent treballant-la amb la Montse, i així va ser.

Vaig poder acabar entenent la termodinàmica perfectament i tots els temes que treballàvem a classe eren molt més senzills després d’haver-los treballat amb la Montse. Així es va demostrar amb la nota final de l’assignatura.

Testimonios: Pau Erra

2016-2017, Farmàcia - IQS

 

Testimonios Alumnos Ciencias:

 

Farmacia-UB:  Quan vaig començar la carrera no sabia exactament on m’estava ficant i ben aviat, després dels primers exàmens parcials, em vaig adonar que necessitava ajuda.

Aleshores va ser quan em vaig posar en contacte amb l’acadèmia de la Montse Vinyeta, que d’entre totes les que em van oferir el seus serveis va ser la que em va semblar millor i, sincerament, no me’n penedeixo gens!

Vaig tenir la sort de comptar amb la seva ajuda en Fisicoquímica i la del Pedro amb les Químiques durant els primers anys de la carrera, ja que era esportista d’elit, recent campió d’Espanya de Snowboard 2008 en boardercross, i m’era molt difícil compaginar els estudis amb els entrenaments i les competicions, però vam fer un esforç i vam poder adaptar els horaris de l’acadèmia amb les classes i l’esport.

En part, això em va permetre a 3r curs participar a la Universíada d’hivern d’Erzurum 2011 sense que els estudis se’n veiessin perjudicats.

Gràcies a la seva ajuda tant professional com personal ara, 5 anys després, estic a punt de tancar l’expedient. Ja soc farmacèutic! Moltes gràcies!

Testimonio de Nicolau Valverde

2013-2014, Farmàcia - UB

Testimonios Alumnos Ciencias:

IQS-Doble grado: L’any passat vaig començar a estudiar el doble grau de Enginyeria Industrial i ADE a l’IQS.

Tot i que arribava amb una bona mitjana del batxillerat, les primeres setmanes em vaig adonar que la universitat era un altre món i que hauria de treballar de valent per passar els diferents cursos.

Després de la primera “clatellada” amb l’examen de Física, vaig adonar-me que la meva base potser no era prou bona i que necessitaria una mica d’ajuda per poder aprovar l’assignatura.

Com que no era, ni de bon tros, l’únic que es trobava en aquesta situació vam estar parlant amb uns companys d’apuntar-nos a classes, i un d’ella ens va parlar de la Montse Vinyeta.  Així va ser com vam decidir provar-ho i la veritat es que sort que ho vam fer!

Amb la Montse no només vam aprendre molta física sinó a com fer exàmens de física. Vam poder completar tota la base que ens havia fallat al batxillerat i aprendre nous mètodes d’estudi i maneres d’encarar els exàmens que ens van fer estar molt més segurs de nosaltres mateixos i acabar aprovant tots l’assignatura.

Estic molt content d’haver pogut fer classes amb la Montse i ho recomano a tots els estudiants, especialment els de GETI a IQS!!

Testimonio de Pol Oriol

2017-2017, ADE - IQS

Testimonios Alumnos Ciencias

 IQS-Farmacia: Fa dos anys vaig començar la carrera de Farmàcia a la universitat IQS-Blanquerna, al cap del temps em vaig adonar que la meva mala base de Física al batxillerat em va passar factura i vaig acabar repetint Física aplicada a farmàcia i Química-Física.

Aleshores va ser quan em van parlar de la Montse Vinyeta i la seva metodologia de treball.

Més endavant, vaig comprendre molts conceptes que fins llavors no sabia i vaig ser capaç d’enfrontar-me a l’examen amb molta més seguretat i amb molts més coneixements amb els que havia arribat.

Per aquests motius la recomano a tothom, no només per això sino també per la il·lusió, l’empenta i la flexibilitat d’horaris que ofereix.

Testimonio de Pau Simón Casas

2017, Farmacia- UB

Testimonios Alumnos Ciencias

Farmacia-UB:  [Medalla de Bronce. Natación Sincronizada. JJ.OO. Londres 2012] Me llamo Irene Montrucchio y

soy deportista de élite de natación sincronizada.

Hará unos años que he empezado farmacia pero como entreno entre ocho y diez horas al día me es imposible asistir a clase.

Gracias a mi hermana mayor que también estudió farmacia, me puse en contacto con Montse Vinyeta, ya que ella hizo clases en su academia y le ayudó a ir aprobándolo todo.

Cuando hablé con Montse para apuntarme a sus clases lo que mas me convenció de ella fue la seguridad y confianza que me dio en que si le hacía caso aprobaría seguro.

Nos pusimos a tope las dos juntas haciendo clases de cuatro horas en las que no parábamos ni un instante. Las hacíamos varios días a la semana, contando sábados y domingos. Era un reto muy difícil para mi aprobar la física de primero sin poder asistir a las clases de la universidad pero al final lo conseguí y con nota!

Le estoy muy agradecida por toda la confianza que me ha dado, lo mucho que me ha ayudado tanto con los estudios como con temas personales. Es una gran profesora, pero sobre todo es una gran persona, gracias Montse!

Testimonio de Irene Montrucchio Beaus

2012, Farmàcia - UB

Boton Flotante - WhatsApp